Tuin & Balkondeuren

Voordeuren

Binnendeuren

Tuin & Balkondeuren


Stapeldorpeldeuren 1200 serie


Voor | achter


Stapeldorpeldeuren 1200 serie

Klassiekers zouden we ze kunnen noemen. Die fraai vormgegeven, imposante deuren uit de tijd van de Amsterdamse school, de Art Nouveau periode, de Stijl groep. Ontwerpen van architecten als Berlage, De Klerk en Dudok. Ze tekenden deuren die een architectonische eenheid vormden met het gebouw. Vanzelfsprekend biedt Javadeuren u een uitgebreide collectie bijzondere klassiekers. Opdat ze nooit uit het straatbeeld zullen verdwijnen.

Deurroosters hadden vroeger een belangrijke functie: ze lieten licht en frisse lucht binnen, maar hielden ongewenste bezoekers buiten. Tegenwoordig accentueren ze vooral het karakter van de deur. En omdat er veel karakters zijn, biedt onze nieuwe collectie roosters een breed scala aan stijlen, van art deco tot modern & strak. Exclusief bij ons: een serie roosters geïnspireerd op oriëntaalse motieven.

Lijst & paneel, een onlosmakelijke twee-eenheid. Ze geven een deur haar specifieke uiterlijk. Krachtig of juist sierlijk, frivool of plechtig, eigentijds of klassiek. De bossing kan smal zijn of juist breed, zoals in oude, statige deuren. Bijzonder bij Javadeuren zijn de bijna ovaal afgeronde deurlijsten.