OVER THE LIGHTHOUSE KEEPERS

The Lighthouse keepers is de organisatie van Onno Raadsen, ex-globetrotter en docent lichamelijke opvoeding. Hij heeft heel veel kennis en ervaring opgedaan met het aanbieden van sport- en spelactiviteiten in de openbare ruimte. Na jarenlang in de Amsterdamse Pijp, in de sloppenwijken van Brazilië en daarna voor UNICEF in vluchtelingenkampen gewerkt te hebben, 

heeft hij al zijn kennis en ervaring gebundeld in de cursus tot Urban Adventure coach. Hij gelooft er namelijk in dat avontuurlijke activiteiten ook plaats kunnen vinden in een stedelijke setting. Elke stad heeft wel een park of een trapveldje waar deze activiteiten georganiseerd kunnen worden. ´Alles wat er in het speelveld gebeurt, gebeurt ook daar buiten´  

is het credo van Onno. Daarmee wil hij wijzen op de ongelooflijke kracht van spel om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Zijn wens is om zoveel mogelijk mensen op te leiden tot Urban Adventure coach, zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden, om daarmee zoveel mogelijk jongeren, en het liefst kansarme jongeren, te ondersteunen in hun ontwikkeling.

OVER DE CURSUSSEN

The Lighthouse Keepers (TLK) is een organisatie die door het organiseren van workshops en cursussen tot Urban Adventure coach persoonlijke groei van mensen stimuleert. TLK maakt daarbij gebruik van de methodiek van ervaringsleren en adventure educatie.

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met The Lighthouse Keepers zodat we je meer kunnen vertellen over onze activiteiten in een persoonlijk gesprek. We vragen je om alvast wat informatie over jezelf te geven zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

ONNO
RAADSEN
Organisator en
Urban Adventure coach