CURSUS URBAN ADVENTURE COACH BRAZILIË

OVER DE CURSUS

De cursus die in Brazilië wordt aangeboden is een vervolg op de Basiscursus Urban Adventure coach. Naast het aanbieden van nog meer activiteiten waardoor de zogenaamde rugzak nog meer gevuld raakt, wordt er dieper ingegaan op de theorie van adventure educatie en ervaringsleer in het algemeen, diverse theorieën over groepsdynamiek, framen van opdrachten, oefensessies softskills en meer verwante zaken. Een groot voordeel om deze cursus in Brazilië te doen is om de opleiding in een ander perspectief te zien. Een deel van de cursus zal namelijk ook bestaan uit het geven van een aantal activiteiten in een sloppenwijk, waardoor de opleiding tot Urban Adventure coach in een ander daglicht wordt gesteld.

MEER INFORMATIE

De cursus Urban Adventure coach wordt ook gegeven aan jongeren uit de sloppenwijken van Fortaleza, een grote stad in Noordoost Brazilië. Met de opgedane kennis gaan de jongeren aan de gang en organiseren activiteiten voor de kinderen uit
hun eigen wijk. The Lighthouse Foundation zamelt hiervoor geld in in Nederland om dit werk mogelijk te maken. Klik voor meer informatie op het kopje The Lighthouse Foundation op deze website.

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met The Lighthouse Keepers zodat we je meer kunnen vertellen over onze activiteiten in een persoonlijk gesprek. We vragen je om alvast wat informatie over jezelf te geven zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

ONNO
RAADSEN
Organisator en
Urban Adventure coach