MamaBuddy | hulp na de kraamzorg

MamaBuddy | hulp na de kraamzorg

Als MamaBuddy sta ik voor je klaar, nadat de kraamzorg afscheid heeft genomen en je met vertrouwen op je eigen ‘mamabenen’ mag staan. Niet elke vrouw voelt zich al helemaal vertrouwd in het moederschap en dat is volkomen normaal. Gun jezelf een MamaBuddy!

Baby Bubbel

Als kersverse moeder (en vader) komt er veel op je af. Je wereld staat even stil, vol liefde, emoties en nieuwe indrukken. Je lichaam herstelt van de geboorte en de hormonen die helpen bij de hechting tussen moeder en kind en de melkproductie gieren door je lichaam. Je voelt je waarschijnlijk vol adrenaline, vol liefde, vermoeid, onwennig en onzeker tegelijkertijd. De zogenaamde roze wolk blijkt vaak ook een hele kwetsbare kant te hebben, en dat is volkomen normaal! En buiten raast de wereld door...

Op je kwetsbaarst

Gelukkig is daar de kraamzorg met al haar kennis en ervaring. Je leert je baby en jezelf in de (nieuwe) rol als ouder kennen. En dan neemt de kraamzorg afscheid en gaat je partner weer werken. En ineens zit je thuis ‘alleen’ met de baby en ben je op je kwetsbaarst.

Wat had je ook alweer geleerd over de voedingssignalen? Waarom huilt jouw baby zo vaak? Wanneer kan je zelf douchen of naar de toilet te gaan? Geef je wel genoeg liefde/aandacht aan je baby? Je wilt je sterk voelen, maar bent kapot van de gebroken nachten. Alles kost je energie en naar buiten gaan lijkt een onmogelijke opgave. Juist dan is het belangrijk om op tijd hulp in te schakelen.

MamaBuddy service

001-couch
Een momentje voor jezelf om te ontspannen
(zoals een douche of wandeling)
002-idea
Advies & tips over de ontwikkeling en
verzorging van je baby
003-bell-covering-hot-dish
Licht huishoudelijk werk en het
bereiden van een lekkere maaltijd

Praktische informatie

Jij en jouw baby zijn uniek en verdienen zorg en aandacht op maat. Ik kom graag persoonlijk kennismaken. Dat kan al in de zwangerschap, maar ook nadat de kraamzorg afscheid heeft genomen. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw behoeftes en maken we samen een concreet plan voor de kraamperiode. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak. Als je me beter wilt leren kennen, kan je gratis een online kennismakingsgesprek aanvragen.

Vergoeding van de cursus of sessies is deels door de zorgverzekeraar mogelijk. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Prijzen

  • Gratis
  • via skype of videocall
  • 20 minuten
  • bij jou thuis
  • intakegesprek (online mogelijk)
  • inzetbaar voor 2, 4 of 6 uur
  • Prijs: in overleg
Sil
vader van Micky, 1e kindje
Mijn vrouw en ik hadden besloten dat wij een gezin wilde stichten. Om ons heen werd iedereen heel makkelijk zwanger en verliep alles goed. Bij ons liep alles anders helaas, het zwanger worden lukte niet op de natuurlijke manier en na een aantal bezoeken aan het ziekenhuis hadden wij besloten om een IVF traject te starten. Dit was voor ons beide heel erg zwaar, voor mijn vrouw misschien nog wel veel zwaarder. Zij moest immers aan de hormonen en heel veel dingen hiervoor laten. Wij gingen vol goede moed het traject in en na 2,5 jaar was het dan eindelijk zover, we waren zwanger. Wat waren wij blij zeg. De zwangerschap verliep op wat normale klachten na heel erg goed... lees verder

Neem contact op

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en vertel je graag meer over mijn diensten! Wil je een gratis online kennismakingsgesprek via WhatsApp of Skype boeken, wil je je aanmelden voor een cursus of abonneren op het BellyBuddy online pakket? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je mag me uiteraard ook bellen. Ik doe mijn best om binnen 24u te reageren.