GRATIS sessie Positieve Geboorte

GRATIS sessie Positieve Geboorte

Ik gun elke vrouw en (geboorte)partner een positieve geboorte-ervaring.
Daarom organiseer ik elke maand de GRATIS sessie Positieve Geboorte.

De wereld van nu

In een wereld waar we dagelijks te maken krijgen met risico’s, onzekerheden en heftige gebeurtenissen, is het soms best lastig om te vertrouwen op jezelf, je lichaam of op een goede afloop. Als je angstig bent of onzeker, is de neiging naar negatief denken en risico’s willen vermijden vaak vrij groot. Helaas hebben deze gevoelens onbewust een grote invloed op het geboorteproces. Maar als negatieve gevoelens invloed hebben, dan hebben positieve gevoelens dat ook!

Positieve Geboorte

Tijdens deze sessie laat ik je zien hoe je zelf kan toewerken naar een Positieve Geboorte. Gedurende een uur deel ik mijn kennis en visie met je, geef ik uitleg over het geboortezorgsysteem in Nederland en krijg je een fantastische massagetechniek mee, zodat ook jij met vertrouwen en positiviteit de bevalling aandurft.

“If we change the way we view birth,
the way you give birth will change”

Marie Mongan

Praktische informatie

De GRATIS sessie Positieve Geboorte is een maandelijkse bijeenkomst. Je bent van harte welkom samen met je (geboorte)partner en kunt op elk moment in de zwangerschap aansluiten. Meld je wel even aan, via het contactformulier. De sessie zal afwisselend in het Nederlands en Engels worden gegeven. Zie de data voor deze verdeling.

Prijzen

  • GRATIS
  • Duur: 1 uur
  • Maximaal 20 koppels

Data en Locatie

  • Dinsdag 10 december (NL)
  • Woensdag 11 december (ENG)
  • Dinsdag 10 december (NL)
  • Woensdag 11 december (ENG)
  • Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1 in  Leiden

Meld je direct aan

Meld je direct aan

Neem contact op

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en vertel je graag meer over mijn diensten! Wil je een gratis online kennismakingsgesprek via WhatsApp of Skype boeken, wil je je aanmelden voor een cursus of abonneren op het BellyBuddy online pakket? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je mag me uiteraard ook bellen. Ik doe mijn best om binnen 24u te reageren.